Sidste nyt

Tak for et fint Åbent Hus arrangement, 26. marts 2015

Kære alle

Støtteforeningen vil gerne sige rigtig mange gange tak for et dejligt Åbent Hus arrangement, torsdag den 26. marts 2015. Åbent Hus dagen er den dag på året, hvor Rødovre Skoles Støtteforening har mulighed for at indsamle flest midler til gavn for alle børn på Rødovre Skole.

Foreningen havde igen i år åbnet café i det store køkken i indskolingen, hvor foreningens medlemmer og andre frivillige forældre solgte kager, boller, the, kaffe, saft og popcorn til de mange børn og forældre som var mødt frem. Vi vil gerne sige en særlig tak til de forældre som meldte sig til en tjans bag disken og til alle de forældre som i år sørgede for at vi kunne sælge ca. 10 dejlige skærekager, og 2 fade med lækre muffins, ud over det som foreningens 4 medlemmer selv havde bagt.

At dømme ud fra køens længde ville vi kunne have solgt mange flere kager og boller til de sultne fremmødte, som så heller ikke ville have stået forgæves i den lange kø. Arrangementet varer fra kl. 15.30 til ca. 18.30, men allerede kl 17.00 måtte vi melde udsolgt i cafeen. Det er naturligvis beklageligt og vi håber at mange flere vil hjælpe med kagebidrag til næste års Åbent Hus arrangement :-)

Foreningens gamle popcorn-maskine duede desværre ikke mere, og vi måtte i år leje en maskine i stedet. Selvom vi havde lejet en af de store maskiner, kunne den ikke følge med efterspørgslen, og slet ikke da der blev meldt alt udsolgt af kager og boller fra cafeen. En lyntur til nærmeste supermarked løste denne udfordring og fik heldigvis stillet den salte sult i den lange popcornskø.

Resultatet af årets indsamling beløber sig til lige under kr. 7.000.

Åbent Hus, torsdag d. 26. marts 2015

Kære alle forældre,

Hjælp børnene gennem Støtteforeningen til Åbent Hus-dagen

Støtteforeningen er igen i år en del af Åbent-Hus arrangementet. Derfor har vi brug for friske forældre, der vil hjælpe os med at bage boller, kager, pizzasnegle og lignende til Åbent-hus dagen torsdag den 26. marts. Vi har også brug for forældre, der vil hjælpe os med at stå i boden i SFO-køkkenet i perioder af ca. 20 min ad gangen og sælge til de sultne gæster :-)

Hvis du har lyst og mulighed for at hjælpe os, så bedes du sende en mail til Jonna Andy på jonna@aptp.dk, med navn og oplysning om, hvad du ønsker at hjælpe med.

Du kan også sende en sms til Jonna på 26 25 08 82 med besked om, hvad du har mulighed for at medbringe, til salg i den café som etableres torsdag eftermiddag.

På forhånd tak og på gensyn den 26. marts til Åbent Hus på Rødovre skole.

cropped-rødovre-skoles-støtteforening.png

Mange hilsner,